Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ανακοινώσεις


Όλες οι ανακοινώσεις του koumartzis journal που κατά καιρούς έχουν αναρτηθεί στο ελληνικό διαδίκτυο. Ακολουθούν σε ημερολογιακή σειρά, με πρώτη πάντα την τελευταία ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε.



} World of Parapsychology: Διεθνές Project με Άρωμα Ελλάδας!
Το World of Parapsychology (WoP) αποτελεί μια διεθνή προσπάθεια για την παρουσίαση και την προώθηση της παραψυχολογικής έρευνας σε ολόκληρη την υφήλιο. Στόχος του thewop.org είναι να συλλέξει το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν την παγκόσμια παραψυχολογική κοινότητα σε ένα κοινό ψηφιακό τόπο (WoP).
Ο Νικόλαος Κουμαρτζής είναι ο τεχνολογικός υπεύθυνος του project (technical manager) και ένας εκ των δύο ιδρυτικών μελών της προσπάθειας.
- Επισκεφθείτε τον "Κόσμο της Παραψυχολογίας" στη διεύθυνση: http://www.thewop.org/
- Δείτε την παρουσίαση του WoP από τον Ν. Κουμαρτζή στο 53ο Συνέδριο Παραψυχολογίας στο Παρίσι, στις 25 Ιουλίου του 2010: http://www.youtube.com/watch?v=x5oVKqcmmQo

} Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα (νέο βιβλίο)!
Μετά την εξάντληση της 1ης περιορισμένης έκδοσης του "Ελλάδα του Παραφυσικού" (Amazon.com) σε μόλις 2 μήνες, το βιβλίο επανακυκλοφορεί σε νέα, εμπλουτισμένη και αρκετά πιο προσεγμένη έκδοση με τίτλο "Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα" από τις εκδόσεις ΔΙΟΝ σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου!

} Η Ελλάδα του Παραφυσικού: Νέο Βιβλίο-Έρευνα!
Μετά από αρκετό καιρό προεργασίας, η έκδοση του βιβλίου "Η Ελλάδα του Παραφυσικού" έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και πλέον είναι διαθέσιμο μέσω του Ψ Blog και του διεθνούς διαδικτυακού βιβλιοπωλείου Amazon.com!

} Ψ Blog: Το 1ο Ελληνικό Blog Παραψυχολογίας Είναι Γεγονός!
Το Ψ blog είναι αφιερωμένο στη μελέτη των παραφυσικό φαινομένων μέσω της επιστημονικής οδού, δίχως τον ακαδημαϊκό δογματισμό ή υπερβολικούς ισχυρισμούς. Αποτελεί το πρώτο ελληνικό blog που εστιάζει αποκλειστικά στον ακαδημαϊκό κλάδο της Παραψυχολογίας και στοχεύει να εισάγει ορθά τον όρο "παραψυχολογία" στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό.


} Λογοκρισία στο Διαδίκτυο: Ακαδημαϊκή Έρευνα Κυκλοφορεί Παγκοσμίως
Από τις αρχές του 2009, κυκλοφορεί παγκοσμίως το πρώτο ακαδημαϊκό βιβλίο του Νικόλαου Κουμαρτζή στην αγγλική γλώσσα. Βασισμένο σε έρευνα του στα πλαίσια του πανεπιστημίου London College of Communication της Μεγάλης Βρετανίας, η εν λόγω ακαδημαϊκή μελέτη αφορά τη λογοκρισία στο διαδίκτυο και είναι πλέον διαθέσιμη μεταξύ άλλων από τον διαδικτυακό τόπο του Amazon.com.

} Η Ολοκλήρωση του Έντυπου "Παράξενος Ταξιδιώτης"!
Σε συνεργασία με 4 ταξιδιωτικούς συγγραφείς, 70+ φωτογράφουςαπό όλο τον κόσμο, 1 illustrator και την άψογη συνεργασία των εκδόσεων Μεταεκδοτική Α.Ε., το βιβλίο πλέον είναι έτοιμο και έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες ώστε σύντομα να βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρο.

} To koumartzis journal άλλαξε...
Το koumartzis journal (nkoumartzis.metafysiko.gr) μετά από 2 χρόνια παρουσίας του ως ο διαδικτυακός χώρος του συγγραφέα Νικόλαου Κουμαρτζή αλλάζει...

} Η Γέννηση του Forbidden History!
Η Μεταεκδοτική Α. Ε. (εκδόσεις Αρχέτυπο, περιοδικά mystery και Άβατον) εμπιστεύθηκαν στον Νικόλαο Κουμαρτζή την αρχισυνταξία του περιοδικού Απαγορευμένη Ιστορία, το οποίο υπό την καθοδήγηση του άλλαξε πλήρως. Το πρώτο τεύχος του νέου Forbidden Historyκυκλοφόρησε τέλη Νοεμβρίου του 2008 και θα βρίσκεται στα περίπτερα έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2009.
Το πρώτο μέρος του πολυετούς προσωπικού project του Νικόλαου Κουμαρτζή γύρω από την επιτόπια, ιστορική και μυθολογική έρευνα των ελληνικών κάστρων ολοκληρώνεται με την έκδοση του τόμουΚάστρα και Θρύλοι στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Αρχέτυπο, στις 7 Μαΐου του 2007.