Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Η Ολοκλήρωση του Έντυπου "Παράξενος Ταξιδιώτης".


Ο ταξιδιωτικός οδηγός/ λεύκωμα του Παράξενου Ταξιδιώτη -με τίτλο Εξερευνώντας τη Μυστική Ελλάδα- έχει ήδη σταλεί στο τυπογραφείο και στις 5 Μαΐου θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων της Ελλάδας και της Κύπρου!
Υπό τον γενικό συντονισμό του Νικόλαου Κουμαρτζή (εμπνευστή της ιδέας) και την άμεση συμμετοχή των Γιώργου Αδαμόπουλου, Δημήτρη Αναστασίου και Μιλτιάδη Τσαπόγα, ο πρώτος ταξιδιωτικός οδηγός παραξενιάς εκδίδεται στη χώρα μας από τις εκδόσεις Αρχέτυπο.
Γύρω από το βιβλίο έχει στηθεί μία ολόκληρη κοινότητα με group στην υπηρεσία δικτύωσης Facebook.com (με 800 μέλη τον Απρίλιο του 2009), με φωτογραφική gallery στο Flickr.com (1000+ φωτογραφίες τον Απρίλιο του 2009), βίντεο από τα ταξίδια του ΠΤ στο YouTube.com και μία ιστοσελίδα που ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση και προτείνει παράξενα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο!
Διαβάστε τον ταξιδιωτικό οδηγό/ λεύκωμα του Παράξενου Ταξιδιώτη, δικτυωθείτε και συμμετάσχετε στην ιδέα του ΠΤ, ταξιδέψτε στην Ελλάδα και παραξενευτείτε γεμίζοντας το φετινό σας καλοκαίρι με μοναδικές εμπειρίες και ανακαλύψεις!

Διαβάστε παρακάτω τι έχει πει μέχρι στιγμής ο Νικόλαος Κουμαρτζής για το βιβλίο αυτό...


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009
Με χαρά μπορώ πλέον να ανακοινώσω την ολοκλήρωση του project του έντυπου "Παράξενου Ταξιδιώτη", έναν ταξιδιωτικό οδηγό για τις παραξενιές στην Ελλάδα που θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου του 2009 από τις εκδόσεις Αρχέτυπο.
Σε συνεργασία με 4 ταξιδιωτικούς συγγραφείς, 70+ φωτογράφους από όλο τον κόσμο, 1 illustrator και την άψογη συνεργασία των εκδόσεων Μεταεκδοτική Α.Ε., το βιβλίο πλέον είναι έτοιμο και έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες ώστε σύντομα να βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρο.
Παρουσιάζοντας 200 τοποθεσίες από όλη την Ελλάδα (από τα Πομακοχώρια έως τα Μάταλα της Κρήτης και από το νησάκι της Ρω έως την Κέρκυρα), περισσότερες από 500+ φωτογραφίες, λεπτομερείς οδηγίες πρόσβασης ώστε να "ανακαλύψετε" κάθε τοποθεσία σχετικά εύκολα, γεωγραφικό στίγμα για χρήση gps ή google maps κ.α., επιδιώξαμε και πιστεύουμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.
Οι παραπάνω αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους άλλωστε, αν και πιστεύω ότι το ίδιο το βιβλίο έχει να σας "πει" πολύ περισσότερα.

Όταν με το καλό θα έχω τη δυνατότητα να αναφέρω περισσότερες πληροφορίες, θα επανέλθω μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Έως τότε μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την ομάδα του Παράξενου Ταξιδιώτη στην ιστοσελίδα www.strangler.gr.

Καλή δύναμη μέχρι νεοτέρας,
Νικόλαος Κουμαρτζής.


Τρίτη 28 Απριλίου 2009
Σήμερα ενημερώθηκα για τον ακριβή τίτλο και το εξώφυλλο του πρώτου ταξιδιωτικού οδηγού/ λευκώματος του Παράξενου Ταξιδιώτη, τα οποία και μοιράζομαι μαζί σας μέσω αυτής της σελίδας.


Καλά ταξίδια μέχρι νεωτέρας,
Νικόλαος Κουμαρτζής.