Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Διαβάστε στο Ανανεωμένο
Koumartzis Journal!

Νέο Project
Ο Κόσμος της Παραψυχολογίας (διεθνές project)
στο metafysiko.gr και το thewop.org


Τελευταία Νέα
Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα (νέο βιβλίο)
στο Ψ Blog


Νέο Project
Ψ Blog: Το 1ο Ελληνικό Blog Παραψυχολογίας!
στο Ψ Blog


Τελευταία Νέα
Λογοκρισία στο Διαδίκτυο: Ακαδημαϊκή Έρευνα Κυκλοφορεί Παγκοσμίως
στο koumartzis journal




Επιπλέον!

ΒΙΒΛΙΑ | Μετά την εξάντληση της 1ης περιορισμένης έκδοσης του "Ελλάδα του Παραφυσικού" (Amazon) σε μόλις 2 μήνες, το βιβλίο επανακυκλοφορεί σε νέα, εμπλουτισμένη και αρκετά πιο προσεγμένη έκδοση με τίτλο Ψυχικές Έρευνες στην Ελλάδα από τις εκδόσεις ΔΙΟΝ σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.
| Το βιβλίο Παράξενος Ταξιδιώτης κυκλοφορεί από το 2009 σε Ελλάδα και Κύπρο. | Η 1η έκδοση του Κάστρα και Θρύλοι στην Ελλάδα εξαντλήθηκε και πλέον κυκλοφορεί η 2η!

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ| Ακαδημαϊκή μελέτη του Ν. Κουμαρτζή κυκλοφορεί στα αγγλικά παγκοσμίως, με θέμα τη λογοκρισία στο διαδίκτυο σήμερα. Διαβάστε σχετικά εδώ. | Επιπλέον, στις αρχές του 2010 ο Νικόλαος Κουμαρτζής αναγορεύθηκε υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) όπου πραγματοποιεί ήδη έρευνα πάνω στο φαινόμενο της διαδικτυακής λογοκρισίας στη χώρα μας.

ΝΕΑ PROJECTs! | Γνωρίστε τον "Κόσμο της Παραψυχολογίας", μια διεθνή προσπάθεια για την παρουσίαση και την προώθηση της παραψυχολογικής έρευνας σε ολόκληρη την υφήλιο. Ο Νικόλαος Κουμαρτζής αποτελεί τον τεχνολογικό υπεύθυνο και ένα εκ των δύο ιδρυτικών μελών της προσπάθειας, παρουσιάζοντας το World of Parapsychology (WoP) στο 53ο Συνέδριο Παραψυχολογίας στο Παρίσι (Ιούλιος 2010). | Επίσης, επισκεφθείτε το Ψ Blog για την ακαδημαϊκή παραψυχολογία και την επιστημονική προσέγγιση των παραφυσικών φαινομένων!